Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Γεμιστά με πρόσθετα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε συνταγή γεμιστή με πρόσθετα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

  1. Οι πιο σημαντικές συμβουλές του γεύματος: 1. Τα κολοκυθάκια πρέπει να κοπούν σε πάχος 3 δάχτυλα, να τρίβονται με αλάτι και να αφήνονται για 15-20 λεπτά. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό γιατί θα επιτρέψει στα κολοκυθάκια να κολλήσουν στα μπιφτέκια. 2. Τα κεφτεδάκια δεν πρέπει να διαλύονται, καθώς θα ψηθούν σε νερό στο οποίο προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. 3. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πολύ λιπαρός κιμάς. 4. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε άφθονο ξηρό βασιλικό, χωρίς αυτόν, αυτό το πιάτο δεν θα ήταν δυνατό. Είναι το πιο σημαντικό συστατικό που δίνει στο φαγητό το αρχικό του χαρακτηριστικό.
  2. Τα υλικά για τα κεφτεδάκια τα παίρνουμε σε ένα μπολ και ζυμώνουμε πολύ καλά. (εκτός από το σιμιγδάλι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μαζέψετε τη ζύμη αν χρειαστεί).
  3. Όπως ακριβώς φτιάχνουμε ωμούς κεφτέδες, έτσι και τα κεφτεδάκια δεν πρέπει να διαλύονται όταν τα πιέζουμε με τα χέρια μας. Σε περίπτωση διασκορπισμού, η ζύμη πρέπει να συλλέγεται με ελαφριές προσθήκες σιμιγδαλιού. Πρέπει να γίνονται προσθήκες δίνοντας προσοχή σε αυτό κατά την προσθήκη νερού.
  4. Τα κολοκυθάκια που διατηρούνται σε αλάτι πρέπει να ξεφλουδίζονται σαν τη φλούδα μήλου.
  5. Η ζύμη του κεφτέ που κόβεται σε μέγεθος καρυδιού, πρέπει να πάρει κυλινδρικό σχήμα στα χέρια μας. Πρέπει να περιβάλλεται με κολοκυθάκια με λεπτή φλούδα, να κόβεται η περίσσεια των κολοκυθιών.
  6. Η διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να τελειώσουν όλα τα κεφτεδάκια και να τοποθετηθούν στην κατσαρόλα ένας-ένας.
  7. Το μείγμα του νερού, του ελαιόλαδου και του αλατιού πρέπει να περιχυθεί στην άκρη της κατσαρόλας. Αν περιχυθεί στα κεφτεδάκια μπορεί να σκορπίσει, είναι σημαντικό αυτό το θέμα.
  8. Πρέπει να ψηθεί για περίπου 25-30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά με κλειστό το στόμα. (Θα πρέπει να ψηθεί ελεγχόμενα, αν το νερό συρρικνωθεί, μπορείτε να προσθέτετε ζεστό νερό από καιρό σε καιρό, αλλά όχι πολύ).
  9. Αφού ψηθεί, σερβίρεται με χτυπημένο γιαούρτι με σκόρδο και ζεσταμένο βούτυρο.

Καλή όρεξη.

Συνταγή γεμιστών με φωτογραφία

Γεμιστά με πρόσθετα
Γεμιστά με πρόσθετα
Γεμιστά με πρόσθετα
Γεμιστά με πρόσθετα
Γεμιστά με πρόσθετα
Γεμιστά με πρόσθετα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button